Pracuji...
close

Salát z čočkových a fazolových klíčků

Klíčky jsou nasládlé a připomínají mi sladkou chuť čerstvého hrášku, který zbožňuji. Náhodou jsem na ně dnes natrefil v obchodě a nedalo se odolat. I můj malej syn se jich nemohl nabažit, což mě překvapilo. Asi neodolal té skvělé nasládlé chuti :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 4 roky
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 1 minuta
Ingredience
na dochucení
min 1 lžička cukr moučka
Sdílejte recept
Postup
Naklíčenou čočku a fazole dáme do mísy.
Rajčata nakrájíme nadrobno a dáme do mísy.
Meloun zbavíme slupky a nakrájíme nadrobno. Dáme do mísy.
Jarní cibulku nakrájíme nadrobno a dáme do mísy.
Zalijeme olivovým olejem a promícháme. Pokud Váš meloun není tak sladký, jako v mém případě, tak si salát trošku doslaďte.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
salát, svačina
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Máslové kuře patří mezi moje nejoblíbenější recepty na této planetě. Pikantní a zároveň jemná omáčka...
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...